Skip to main content
Over ons

Wie zijn wij?

Het Deventer Behanghuis is onderdeel van schildersbedrijf Driessen. Daar waar Niels al 25 jaar in het schildersvak zit, heeft hij nu besloten zijn diensten uit te breiden met exclusief behang. Dit om onze klanten een totaalplaatje te kunnen bieden. Dus of je nu behang of verf op de muren wilt, wij komen het graag voor je doen.

Onze exclusieve behang collectie kun je op afspraak komen bekijken in onze showroom. Vervolgens kunnen onze ervaren plakkers ervoor zorgen dat het behang van jouw keuze keurig strak op je muren komt.  Het behangen van de muren in jouw woning laat je waarschijnlijk niet door de eerste de beste doen. Je wilt graag dat iemand goed vakwerk aflevert, betrouwbaar is, echt begrijpt wat de bedoeling is en het liefst voor een eerlijke prijs, nietwaar? Laat dat nou precies datgene zijn waar wij voor staan.

Bij het Deventer Behanghuis houden we van een persoonlijke en transparante aanpak. We hebben een enthousiast team van ervaren plakkers.  Schildersbedrijf Driessen bestaat al 25 jaar en al die jaren leveren we kwaliteit in Schalkhaar en omgeving. Door onze uitbreiding met het Deventer Behanghuis willen we nog meer mensen een complete en goede service bieden. Neem gerust contact met ons op.

Leuk als je ons volgt op onze socials!

Het team

Als je je klus aan ons uitbesteedt, dan komt een van deze professionals de klus graag bij je klaren:

Niels

Eigenaar

Moos

Medewerker

Wilfred

Medewerker

Noud

Medewerker

DC

Medewerker/Leerling

Ambitie

Wij willen graag de beste service bieden, bijvoorbeeld door een pakket aan te bieden voor het onderhoud aan jouw huis en je interieur. We willen in de loop van de tijd graag uitbreiden met stoffen, kussens, huisparfums etc. Zo kunnen we het complete plaatje van de ultieme woonbeleving bieden. Houd onze site en onze social media in de gaten. 

Hulp nodig bij het maken van een keuze?

Neem contact op met Deventer Behanghuis, bel met 0570-572257, mail naar info@deventerbehanghuis.nl of bezoek ons op afspraak aan de Visbystraat 19 in Deventer. 

De waardering van deventerbehanghuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 9 reviews.