Skip to main content

Verf die niet de wereld kost..

Little Greene is een onafhankelijke Britse verffabrikant, die zich inzet voor een sociaal en ecologisch verantwoorde productie van kwalitatief hoogwaardige verven en behang.

Little Greene en het milieu
De verf en het behang van Little Greene zijn milieuvriendelijk en van de hoogste kwaliteit. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste natuurlijke, organische en synthetisch-veilige pigmenten. Little Greene verf op waterbasis voldoet ruimschoots aan de wetgeving betreffende VOS. De verf op basis van olie is geformuleerd door middel van in de natuur voorkomende plantaardige oliën. Little Greene verf dekt zeer goed, wat betekent dat er minder grondstoffen worden gebruikt en dus ook minder afval is. Alle verpakkingsmaterialen bevatten gerecycled materiaal en kunnen weer gerecycled worden na gebruik.

Verf op waterbasis
Alle verven op waterbasis hebben de laagste ecorating van de industrie, met een VOS-inhoud van nagenoeg nul. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de invloeden van solventen op de atmosfeer of ademhaling of de geur; onze verven zijn vrijwel reukloos.

Verf op oliebasis
Verven op oliebasis genieten vaak de voorkeur omwille van hun duurzaamheid en geschiktheid voor verfijnde afwerking. Verven op oliebasis van Little Greene hebben een nieuwe formule, waarbij duurzame plantaardige olie wordt gebruikt én de unieke kwaliteit behouden blijft.

Intelligent Paints
De combinatie van rijke, prachtige kleuren en een hoge mate van duurzaamheid is representatief voor de ‘Intelligent Paints’-familie: een reeks afwerkingen, die speciaal zijn ontworpen voor actieve mensen en levendige huizen. De ‘Intelligent Paints’ zijn duurzaam, milieuvriendelijk, volledig afwasbaar en verkrijgbaar in alle tinten van het Little Greene kleurenpalet. 

Omdat deze verven op waterbasis zijn, drogen ze snel en zijn ze vrijwel geurloos. De ‘Intelligent Paints’ hebben een hoge dekking, waardoor deze efficiënt, voordelig en eenvoudig aan te brengen zijn. 

De Intelligent verven van Little Greene zijn tot 15 keer sterker dan gewone verven voor het huis en volledig afwasbaar en vlekbestendig.

Heb je vragen?

Neem contact op met Deventer Behanghuis, bel met 0570-572257, mail naar info@deventerbehanghuis.nl of bezoek ons op afspraak aan de Visbystraat 19 in Deventer. 

De waardering van deventerbehanghuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 8 reviews.