Skip to main content
Advies

Wij bieden u behang, kleuren en verf technisch advies.

Stel dat je nog niet helemaal helder hebt wat jouw mogelijkheden zijn? Dan ben je meer dan welkom om onze uitgebreide collectie te zien en een persoonlijk advies op maat te krijgen. Lichtinval, afmetingen, de vloer en de indeling van de ruimte hebben allemaal invloed op het resultaat. Dus als je het fijn vindt dat we met je meedenken, maak dan een afspraak en kom bij ons langs. We kunnen je zowel voorzien van kleurtechnisch als verftechnisch advies, net wat bij jouw wensen past. Wij werken samen met goede interieur designers, dus we weten echt waar we het over hebben.

Wil je liever eerst weten ‘wat het gaat kosten’? Vraag dan een offerte aan. Ga je net een nieuwe woning betrekken en wil je alles uit handen geven? Ben je toe aan een make-over? Of wil je goed advies en mooi behang aan de muur? Maak dan een afspraak met ons. Op die manier kom je te weten wat het je gaat kosten. 

Heb je vragen?

Neem contact op met Deventer Behanghuis, bel met 0570-572257, mail naar info@deventerbehanghuis.nl of bezoek ons op afspraak aan de Visbystraat 19 in Deventer. 

De waardering van deventerbehanghuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 9 reviews.