Little Greene National Trust Papers Belton Scenic

 295,00 incl. BTW

Little Greene National Trust Papers Belton Scenic toont een patroon van bamboe en de charmante interactie tussen vogels, vlinders en bloemen.

Dit ontwerp is geproduceerd in drie verbluffende kleurstellingen.

Staal aanvragen?

Wil je voor je tot aankoop overgaat een staal van dit behang ontvangen? Dan kun je deze bij ons bestellen. Gebruik daarvoor ons formulier om stalen aan te vragen:

Staal aanvragen
LET OP: prijs per staal is € 3,50 incl. BTW (excl. verzendkosten).
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Deze collectie van Little Greene bevat 40 kleurenschema’s verdeeld over zeven ontwerpen, en vertegenwoordigt tijdloze patronen over een tijdspanne van 200 jaar, van het begin van de 18e eeuw tot het begin van de 20e eeuw. Elk behangpapier is nagemaakt van de originelen uit gebouwen van National Trust. Het komt van papier dat nog steeds oude muren siert, fragmenten die zijn bewaard in archiefladen en zelfs bewaarde rollen die ergens op een zolder werden gevonden.

Little Greene National Trust Papers Belton Scenic, de originele, erg geliefde versie van dit behangpapier kan worden bewonderd in de Chinese slaapkamer van Belton House in Lincolnshire. Hoewel het ontwerp – een scène van een tuinfeest, uitgebeeld in een combinatie van gedrukte en met de handgeschilderde elementen – dateert van 1785, weten we dat het pas meer dan 50 jaar later, in 1840, werd opgehangen. De originele indeling, met menselijke figuren, exotische vogels, een onhandige schaal, een eigenzinnig perspectief en vreemde details, werd vereenvoudigd om ruimte te creëren voor de afbeeldingen van bamboe en de charmante interactie tussen vogels, vlinders en bloemen.

Dit ontwerp bestaat uit 6 panelen met een totale breedte van 3,12 m en wordt geleverd op twee rollen. Elke rol bevat 3 panelen met een breedte van 1,56m. Het is mogelijk om één rol aan te schaffen met slechts 3 panelen (a,b & c of d,e & f) die samen de helft van de volledige afbeelding vormen. Om het volledige patroon te bereiken dienen zowel de a,b,c rol als de d,e,f rol te worden aangeschaft.

Bij dit behang is bijpassende verf van Little Greene beschikbaar.

Collectie: Little Greene National Trust Papers Collectie
Design name: 
 Little Greene Belton Scenic behang
Baanbreedte: 
52cm
Baanlengte:
 10.05m 
Patroonherhaling:
3,25 x 2.1cm Straight
Lijmadvies: 
muur inlijmen met kant en klare behanglijm geschikt voor

Extra informatie

Kleur

Blauw, Geel, Grijs, Lichtblauw, Taupe

Materiaal

Papier

Thema

Bloemen – Botanisch, Dieren, Dierenprint, Glamour, Historisch, Iconisch, Klassiek, Landelijk, Modern, Organisch, Realistisch