Arte ClearPro Behanglijm

 19,00 119,00 incl. BTW

Clear pro is een professionele kant-en-klaar lijm op waterbasis voor alle muurbekledingen op vlies en muurbekledingen op textieldrager.

Staal aanvragen?

Wil je voor je tot aankoop overgaat een staal van dit behang ontvangen? Dan kun je deze bij ons bestellen. Gebruik daarvoor ons formulier om stalen aan te vragen:

Staal aanvragen
LET OP: prijs per staal is € 3,50 incl. BTW (excl. verzendkosten).
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Arte Clear Pro behanglijm is een professionele kant-en-klaar lijm op waterbasis voor alle muurbekledingen op vlies en muurbekledingen op textieldrager.

Productvoordelen

– klaar voor gebruik
– strijkt zeer gemakkelijk uit
– spatvrij
– hoog rendement
– lange open tijd, dus makkelijk corrigeerbaar
– hoge kleefkracht
– geurloos
– niet ontvlambaar
– niet toxisch
– oplosmiddelvrij
– muurbekleding geplaatst met Clearpro is achteraf makkelijk te verwijderen

Eigenschappen

– verbruik: 1kg = 5 à 6 m²
– lange open tijd
– soortelijk gewicht: 1,13
– zeer hoge viscositeit (4.000 – 4.050 Pa.s)
– pH neutraal (7)
– verwerkingstemperatuur: > 10°C
– vorstgevoelig
– koel, droog en vorstvrij bewaren

Verpakking

– emmer 2 kg /ca. 10-12 M2
– emmer 5 kg/ ca. 22,5-27 M2
– emmer 15 kg/  ca. 75-90 M2

Volg bij het plaatsen van de muurbekleding altijd strikt de plaatsingsaanwijzing van de fabrikant. De ondergrond moet droog, zuiver, vast, glad en licht absorberend zijn. Oud behang, lijmresten en loszittende verflagen verwijderen. Scheuren en gaten dichten met een vulmiddel. Sterk zuigende ondergronden voorbehandelen, maar niet volledig afsluiten. De lijm met een microvezelrol gelijkmatig op de muur aanbrengen. De muurbekleding met de achterkant in de lijm leggen en met een gummirol of plastic spatel aandrukken. Lijmvlekken onmiddellijk voorzichtig verwijderen met een microvezeldoek en zuiver, koud water. De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de ventilatie en de vochtigheid in de ruimte. Niet verwerken bij een temperatuur beneden +10°C. Verpakking na gebruik goed sluiten en alle gereedschap direct na gebruik reinigen met warm water.

Extra informatie

Kleur

Lijm 15KG, Lijm 2KG, Lijm 4,5KG, Lijm 5KG

Materiaal

Brandvertragend, Fluweel, Glasparels, Grasweefsel, Jute, Kurk, Leer / suede, Linnen, Mica, Papier, Raffia, Rotan, Sisal, Textiel, Touw, Velours, Vinyl, Vlies