Mind the Gap binnenkort Online!!

Met een wereldwijde distributie via meerdere kanalen in meer dan 70 landen, is MINDTHEGAP in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevend, toonaangevend designmerk en een bekend merk voor luxe huisdecoratie.

Categorie:

Beschrijving

Omringd door een culturele smeltkroes van ambacht & traditie, is onze artistieke identiteit geworteld in het boeiende thuisland Transsylvanië.

Van het ongeziene en onontdekte tot het onmiddellijk herkenbare en iconische, we brengen een eerbetoon aan kunst, architectuur, artefacten, cultuur, rituelen en mensen uit alle vier de hoeken van de wereld. Gemaakt met waardering voor de geschiedenis van kunst en design, presenteren onze collecties een groot aantal verschillende stijlen, elk met een sterke esthetische identiteit geïnspireerd door de prachtige creaties van de mensheid.

Onze producten zijn rijk aan details met een hoogwaardige afwerking en unieke verfraaiingen. Wij ontwerpen en produceren hoogwaardige woninginrichting geïnspireerd op de tradities en het vakmanschap van onze voorouders. Al onze producten worden vervaardigd met behulp van de beste kwaliteitsmaterialen van de beste makers over de hele wereld. Natuurlijk linnen uit België, het fijnste leer is afkomstig van de beste leerlooiers van Italië, katoenfluweel wordt gemaakt in Engeland en ons behangsubstraat wordt geproduceerd in Duitsland en Finland en gedrukt in Transsylvanië.We zijn niet alleen leveranciers van behang of stof. Wij zijn makers van stemmingen, verhalen en levensstijlen. Een wereld van intrigerende combinaties en eindeloze creativiteit, onze luxe wandbekleding, stoffen, meubels en woonaccessoires zijn tijdloze stukken die het leven verrijken met schoonheid en stijl.

Ons erfgoed heeft ons van nature milieubewust gemaakt. Wij vervaardigen milieuvriendelijke producten, met een minimale impact op het milieu. Het hoofdkantoor van MINDTHEGAP bevindt zich in Transsylvanië naast onze productiefaciliteit waar we wandbekleding, verlichting en ingelijste prints maken, terwijl onze stoffen, meubels en accessoires afkomstig zijn van vertrouwde Europese leveranciers. Elk jaar lanceren we verschillende lifestyle-collecties van gecoördineerde woninginrichting geïnspireerd door de wereldwijde cultuur en de iconische creaties van de mensheid. Elk product in ons assortiment is onderworpen aan milieuvriendelijk bewustzijn, ons doel is om items te creëren die een minimale voetafdruk op het milieu achterlaten.

Met een wereldwijde distributie via meerdere kanalen in meer dan 70 landen, is MINDTHEGAP in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevend, toonaangevend designmerk en een bekend merk voor luxe huisdecoratie.

Extra informatie

Materiaal

Brandvertragend, Fluweel, Glasparels, Goud/Beige, Grasweefsel, Jute, Kurk, Leer / suede, Linnen, Mica, Papier, Raffia, Rotan, Sisal, Textiel, Touw, Velours, Vinyl, Vlies